Contact

Sakko Commercial

Van Konijnenburgweg 40

4612 PL Bergen op Zoom

Postadres

Sakko Commercial

Postbus 172

4600 AD Bergen op Zoom

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Er wordt €200 afgeschreven na het tanken. Wat moet ik doen?

Het tanken bij een onbemand tankstation gaat wat anders dan bij een bemand tankstation. Wanneer je tankt bij een onbemand tankstation wordt er altijd een bedrag in reservering gebracht. In de meeste gevallen gaat het om een bedrag tot €200,-. Dit heeft alles met pre-autorisatie te maken. Uw bank zal de reservering automatisch terugdraaien.

Indien er een (korte) storing in het betalingsverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan(enkele werkdagen). U ziet dat dan op uw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van uw internetpagina weer verdwenen is, omdat uw betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. 

Indien dit niet het geval is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw bank. Alleen uw bank kan de reservering opheffen.

 

Tijdens kantooruren (van 08:00 uur t/m 17:00 uur) zijn wij via ons algemene nummer 0164-271020 of info@sakkocommercial.nl bereikbaar voor al uw vragen, bestellingen, aanvragen, etc.

Buiten kantooruren zijn wij via 0164-271020 enkel bereikbaar voor eventuele calamiteiten en noodsituaties. U krijgt dan een medewerker van Sakko aan de telefoon.