Zakelijke tankpas
BESPAAR OP UW ZAKELIJKE BRANDSTOFKOSTEN
Vraag een pas aan

SAKKO UITHUIZEN GOEDKOOPSTE TANKSTATION VAN NEDERLAND EN WINNAAR SLIMTANKENAWARD 2021!

Sakko winnaar MultiTankcard Slim Tanken Award 2021! Ons Sakko tankstation in het Groningse Uithuizen had het afgelopen jaar de laagste gemiddelde literprijs Euro95-E10 Benzine van heel Nederland! Een mooie bevestiging waar we voor staan, nl. “Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!”

——————————————————————————————————————————————————————-

Sakko Tankstation in Uithuizen, Groningen wint dit jaar de ‘Slim Tanken Award 2021’ van MultiTankcard. De gemiddelde literprijs in de categorie Euro95/E10-benzine – de meeste gebruikte brandstofsoort – bedroeg hier € 1,655 over het afgelopen jaar. In de categorie E5-benzine gaat de Slim Tanken Award naar de Makro in Amsterdam, die een gemiddelde literprijs van € 1,82 voerde. Voor Diesel gaat de award naar Esso Express in Beek (gem. Montferland), Gelderland, met een gemiddelde literprijs van € 1,31. Net als vorige jaren zijn de meeste prijsvechters in de noordelijke provincies gevestigd. Tanken is het duurst in de provincies Utrecht en Limburg, bij Schiphol en op de Waddeneilanden.

De Slim Tanken Award wordt jaarlijks uitgereikt door mobiliteitspasaanbieder MultiTankcard. Alle Nederlandse tankstations met tenminste 500 transacties per jaar op het MultiTankcard-betalingsplatform dongen mee. Onderstaand overzicht bevestigt de trend van de aflopen jaren dat de voordeligste tankstations vaak in het noorden van het land staan.

Top 3 goedkoopste pompen Euro95/E10-benzine

1 Sakko Uithuizen, Groningen € 1,655 per liter

2 Tango Winschoten, Groningen € 1,664

3 Tango Oude Pekela, Groningen € 1,67

Stephan Mangnus, directeur-eigenaar van de winnende Sakko-groep is blij met de Slim Tanken Award: “Dit door het coronavirus gekenmerkte jaar was bij uitstek een jaar waarin ondernemerschap getoond kon worden. Enerzijds door concrete stappen te zetten om toekomstige veranderingen in onze markt voor te blijven, anderzijds door in de huidige moeilijke markt scherp te opereren en nog meer in te spelen op de wensen van de klant. En de belangrijkste wens van de klant is ongetwijfeld een scherpe prijs. We zijn dan ook erg content met het winnen van de Slim Tanken Award 2021.”

Meer informatie is te vinden op www.slimtankenaward.nl.

 

Naar overzicht