Sakko tankstations
HOGE KWALITEIT! LAGE PRIJS! ELKE DAG!
Alle locaties

Organisatie

Sakko Commercial is naast tankstation exploitant dé leverancier voor al uw brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue.

Sakko Commercial BV is samen met OBOT BV – het eigen brandstof opslag depot – een onderdeel van Sakko Holding BV en is een zelfstandige oliehandel, gevestigd in Bergen op Zoom. In de afgelopen jaren heeft Sakko Commercial zich een prominente plaats verworven in de exploitatie van tankstations en de leverantie van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue aan tankstations en grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garagebedrijven en aannemerij.

Onze 95 collega’s bieden u dagelijks een zeer breed assortiment brandstoffen, S-LINE, Total en Shell smeermiddelen. AdBlue, vaste- en mobiele tanks en andere aanverwante producten met de grootst mogelijke service, flexibiliteit én bereikbaarheid, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Sakko Commercial is een ambitieuze organisatie, die de komende jaren verdere sterke groei nastreeft met een focus op de volgende onderdelen:

GROOTHANDEL

Levering van brandstoffen en smeermiddelen aan ondernemingen in de sectoren transport, industrie, landbouw, aannemerij en garagebedrijven.

RETAIL

Uitbouw van een sterk netwerk met bemande- en onbemande tankstations.

INKOOP/ OPSLAG

Sakko Commercial BV is samen met OBOT BV – het eigen brandstof opslagdepot – een onderdeel van Sakko Holding BV.

Het eigen brandstof opslagdepot wordt bevoorraad per schip vanaf de raffinaderij. Vanuit dit depot worden de afnemers in de regio voorzien van brandstoffen als diesel, gasolie en euro wat bijdraagt aan een efficiënte routeplanning met snelle en betrouwbare leveringen. Daarnaast worden er ook via het depot brandstoffen geleverd aan andere (regionale) oliehandelaren.